27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMaşină de Poliţie, implicată într-un accident în timpul urmăririi unui şofer vitezoman

Maşină de Poliţie, implicată într-un accident în timpul urmăririi unui şofer vitezoman

O maşină de Poliţie a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în noaptea de duminică spre luni, în Mamaia. Poliţiştii urmăreau un autovehicul care circula cu peste 120 kilometri pe oră.

În urma coliziunii, autoturismul, care era condus din sens opus faţă de cel al Poliţiei, s-a răsturnat în afara carosabilului. Şoferul acestuia a fost rănit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” a informat că la locul producerii accidentului rutier au fost trimise o autospecială de stingere incendii şi un echipaj SMURD.

Şoferul vitezoman, transportat la spital

„Şoferul din autoturismul Sandero a fost transportat la spital. Din maşina de Poliţie nu a vrut nimeni să fie transportat la spital”, a transmis ISU, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Biroul Rutier au identificat în trafic un autoturism care circula cu viteza de 120 kilometri/oră, pe un tronson de drum unde limita de viteza este de 50 kilometri/oră.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Au efectuar viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers. Autospeciala de poliţie a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. Şoferul acestuia a fost uşor rănit. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, reiese din comunicat.

Citeşte şi: 7 răniți, în urma unui scandal pentru locurile de parcare de la un supermarket

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS