30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAu fost găsiţi tinerii care se aflau în maşina urmărită de poliţiştii implicaţi într-un accident

Au fost găsiţi tinerii care se aflau în maşina urmărită de poliţiştii implicaţi într-un accident

Patru tineri care se aflau în autoturismul urmărit de poliţiştii din Arad care ulterior au fost implicaţi într-un accident au fost găsiţi de anchetatori. Maşina fusese abandonată la circa zece kilometri de locul accidentului. Doi dintre poliţişti sunt răniţi grav, fiind internaţi.

Potrivit IPJ Arad, ca urmare a evenimentului din noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:00, a fost depistat autoturismul urmărit, abandonat pe o stradă din localitatea Olari, la aproximativ 10 kilometri de locul producerii accidentului.

”În această dimineaţă, au fost depistaţi 4 tineri, 2 la domiciliu şi 2 într-o pădure din proximitatea oraşului Pâncota, toţi din localitatea Pâncota, care s-ar fi aflat în autoturism.

Din primele verificări, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, cu rezultat negativ”, a precizat sursa citată, conform newsro.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi modificarea locului accidentului.

Citeşte şi: Două maşini de poliţie s-au ciocnit în timpul unei urmăriri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS