15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMario Iorgulescu, dat în urmărire generală de Poliția Română

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală de Poliția Română

Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare de Curtea de Apel București, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

Judecat în lipsă pentru omor, Mario Iorgulescu a fost condamnat în primă instanță la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Miercuri, 18 octombrie 2023, magistrații Curții de Apel București i-au redus pedeapsa.

A fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare

Astfel, fiul șefului LPF a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare. Decizia judecătorilor este definitivă și executorie.

El este acum căutat de Poliția Română pentru a-și executa pedeapsa.

Ultima adresă la care a locuit Mario Iorgulescu, născut în data de 30 mai 1995, în București, este în Siliștea Snagovului, Ilfov.

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan după ce a consumat droguri şi alcool

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto care s-a soldat cu moartea unei persoane. El s-a urcat la volan după ce a consumat droguri şi alcool.

După accident, Iorgulescu jr. a fost transferat de familie în Italia, acolo unde a fost internat în mai multe clinici. Deși s-au emis mandate europene de arestare pe numele său, magistrații italieni au refuzat să-l extrădeze pe motiv că starea psihică nu-i permite să participe la procesul penal din România.

Citeşte şi: Turmele de oi au ocupat străzile din Madrid în drum spre păşunile de iarnă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS