21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞase răniţi după ce un microbuz a intrat într-un TIR

Şase răniţi după ce un microbuz a intrat într-un TIR

Şase persoane au fost rănite, luni, într-un accident între localităţile Vişina şi Fierbinţi, în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion, informează ISU Dâmboviţa.

Așadar, șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Argeș, a intrat în coliziune cu un TIR care circula în fața sa, pe Drumul Județean 711. De cealaltă pare, TIR-ul era condus de un bărbat de 59 de ani, din Teleorman.

Din păcate, în urma impactului dintre cele două autovehicule, șase pasageri au fost răniți.

„Acționează Garda Vișina cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, Detașamentul Găești cu o ambulanță SMURD, și SAJ cu trei echipaje.

La locul accidentului echipajele de intervenție au găsit un autocamion și un microbuz implicate. În urma evenimentului șase persoane au fost ranite ușor și primesc îngrijiri medicale la fața locului. Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, a transmis ISU Dâmboviţa.

„La locul accidentului echipajele de intervenţie au găsit un autocamion şi un microbuz implicate. În urma evenimentului şase persoane au fost rănite uşor şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului. Pompierii asigură şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, precizează reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

La faţa locului se acţionează cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, două echipaje SMURD şi trei ambulanţe.

Citeşte şi: Olt: Un bărbat s-a închis în casă şi a ameninţat că dă foc la trei butelii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS