22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Reținut pentru trafic de droguri de mare risc și șantaj

(VIDEO) Reținut pentru trafic de droguri de mare risc și șantaj

-

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare au prins în flagrant un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc și șantaj.

Pe parcursul anului 2023,  bărbatul ar fi comercializat în mod repetat, droguri de mare risc ( 3-CMC, cunoscut  sub denumirea de cristal). Bărbatul ar fi comercializat drogul inclusiv prin intermediul unui minor, elev al unui liceu, din municipiul Satu Mare.

El l-ar fi amenințat, în mod repetat, pe minor cu exercitarea unor acte de violență. L-ar fi constrâns astfel să-i remită o sumă de bani, pe care pretindea că i-ar  datora-o din vânzarea de droguri. 

Presiunile efectuate, în mod constant, asupra minorului i-ar fi inspirat acestuia o stare de puternică temere. Minorul a fost observat de un profesor consilier din cadrul unității de învățământ. Acesta a sesizat Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare.

Ieri, bănuitul a fost prins în flagrant delict după ce a primit, din partea unei persoane, 1.500 de lei pretins datorată de victima minoră.

Totodată, asupra sa, au mai fost descoperite:

  • droguri de mare risc (3-CMC),
  • 2.000 de lei,
  • un cântar electronic de mare precizie, cu urme de substanță albă cristalină.

Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Marian Vasile de la AUR promite taxe şi...

Candidatul AUR la Primăria Craiova, Marian Vasile, a declarat,...

ȘTIRI GdS