15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a făcut stop cardio-respirator în timpul examenului auto

O femeie a făcut stop cardio-respirator în timpul examenului auto

O femeie a făcut stop cardio-respirator când conducea o mașină, în timpul examenului auto. Polițistul care o examina a acționat rapid și i-a salvat viața, relatează Monitorul de Cluj.

Ionuț, un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere din Cluj, a salvat viața unei femei. Aceasta a fost candidat la proba auto pentru obținerea carnetului. Deși la începutul examenului, examinatorul credea că femeia are doar emoții, și-a dat seama că aceasta a intrat în stop cardiac când capul i-a căzut pe volan.

Poliţistul care o examina i-a salvat viaţa

Rapid, Ionuț i-a aplicat manevre de resuscitare, în timp ce i-a solicitat celuilalt candidat să cheme urgent ambulanța. Intervenția sa a fost crucială până la sosirea echipajelor medicale.

”O intervenție promptă și decisivă, care a salvat o viață! Ionuț este angajat al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor CLUJ. Astăzi, 11 octombrie se sărbătorește Ziua permisului de conducere românesc!  La mulți ani, tuturor celor care activează în acest domeniu!”, a transmis Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: O româncă din Spania a spart o gelaterie în fiecare zi, timp de două luni, pentru a mânca înghețată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS