19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Tânăr craiovean, reţinut după ce a incendiat un autoturism

(VIDEO) Tânăr craiovean, reţinut după ce a incendiat un autoturism

-

Un tânăr craiovean a fost reţinut, aseară, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere (prin incendiere).

În dimineaţa zilei de 9 septembrie, ora 2.56, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi că, pe strada A.I. Cuza a izbucnit un incendiu la un autoturism. Flăcările s-au propagat şi la un al doilea autoturism, parcat în apropiere.

În urma cercetărilor s-a stabilit că a fost o acţiune intenţionată. Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova şi Biroului de Investigaţii Criminale au desfăşurat activității investigativ-operative pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Ieri dimineaţă, poliţiştii au executat o percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova. Acesta, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la audieri.

În urma audierilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, şi introdus în arestul IPJ Dolj.
În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citeşte şi: (VIDEO) Haos pe aeroportul Luton din Londra. Un incendiu uriaş a cauzat prăbușirea structurii de 20 de milioane de lire sterline

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce probleme ginecologice se pot rezolva laparoscopic. Pacientele din...

Pacientele din Craiova şi împrejurimi au posibilitatea de a...

ȘTIRI GdS