17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei tineri, arestaţi după ce au tâlhărit un craiovean

Trei tineri, arestaţi după ce au tâlhărit un craiovean

Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a trei tineri cu vârstele cuprinse între 22 şi 25 de ani, acuzaţi de comiterea infrcaţiunii de tâlhărie calificată. Potrivit oamenilor legii, cei trei tineri au tâlhărit un craiovean de 32 de ani, căruia i-au luat cheile de la maşină şi telefonul mobil.

Poliţiştii au explicat că incidentul a avut loc vineri noaptea, pe strada Henri Coandă din Craiova.
„În noaptea de 06 octombrie, ora 03.15, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova despre faptul că ar fi fost agresat fizic de trei persoane necunoscute, fiindu-i sustrase cheile de la autoturismul personal și telefonul mobil. În urma activităților investigativ-operative, în cursul zilei de 06 octombrie, au fost identificați prezumtivii autori, fiind vorba de trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, toți din județul Dolj, care au fost conduși la audieri”, au precizat poliţiştii doljeni.
În aceeaşi zi, cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Sâmbătă, pe 7 octombrie, inculpaţii au fost duşi la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi contestată de tinerii arestaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS