17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFetiţă de 11 ani, forţată de iubitul mamei să se prostitueze la o petrecere vănâtorească, în Mehedinţi

Fetiţă de 11 ani, forţată de iubitul mamei să se prostitueze la o petrecere vănâtorească, în Mehedinţi

Un bărbat din Caraş-Severin este acuzat că a obligat o minoră şi încă o tânără să ofere servicii sexuale în cadrul unei petreceri vânătoreşti. Cei prezenţi nu avea nici dreptul să deţină arme iar din preparatele din carne erau oferite drept cadou în scopul obținerii la schimb a unor servicii de interes.(sursa:observatornews.ro).

Conform cercetărilor din perioada mai – octombrie 2023, bărbatul ar fi convins-o pe femeia cu care ar fi avut o relație extraconjugală să o determine pe fiica ei minoră, de 11 ani, și pe nepoata acesteia majoră, să asiste, să participe și ulterior să efectueze acte de natură sexuală în vederea exploatării sexuale în interes propriu a celor două.Bărbatul, alături de prieteni, dădea petreceri vânătorești la care erau invitate prostituate. „Vânătorii” funcționau fără vreun temei legal, armele fiind deținute în afara legii. Din carnea rezultată în urma partidelor de vânătoare se preparau diferite mezeluri care, mai apoi, erau oferite drept cadou pentru a obține „servicii de interes”, conform Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS