23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouăzeci dintr-o lovitură

Douăzeci dintr-o lovitură

Proprietarii a 20 de autoturisme din orașul Calafat s-au trezit în dimineața zilei de 07 octombrie cu anvelopele tăiate. Inițiala poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de către un bărbat, din municipiul Calafat, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi înțepat două anvelope ale autoturismului personal parcat pe strada Anul 1907, din municipiul Calafat.Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că în noaptea de 06/07 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi înțepat cu un obiect ascuțit două anvelope de pe partea dreaptă ale autoturismului apelantului.

20 de autoturisme cu anvelopele tăiate

Mașini cu anvelope tăiate
Foto: Botosaneanul

Ulterior, în urma cercetărilor desfășurate la fața locului au fost identificate alte 20 de autoturisme, prezentând anvelopele distruse prin același mod de operare.

În urma cercetărilor a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Calafat, bănuit de comiterea faptelor, acesta fiind condus la audieri. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propuse măsuri în consecință.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS