16.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn adult și un copil, răniți după ce un șofer a intrat cu o autoutilitară în autoturismul lor

Un adult și un copil, răniți după ce un șofer a intrat cu o autoutilitară în autoturismul lor

Un adult și un copil au fost răniți după ce un șofer a virat fără să acorde prioritate și a intrat cu autoutilitara în autoturismul lor. Accidentul rutier a avut loc în municipiul Sibiu, scrie Agerpres.

„Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic au intervenit de urgenţă pe strada Salzburg din municipiul Sibiu la un accident rutier. Echipajele au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane rănite, un minor de 10 ani, care a suferit un traumatism cranian, şi un bărbat de 41 de ani, care a suferit multiple contuzii. Ambii au fost transportaţi la UPU Sibiu conştienţi”, a precizat Andreea Ştefan.

Cei doi au fost răniţi după ce un alt şofer a intrat cu maşina în autoturismul lor, potrivit poliţiei.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Ocna Sibiului, un bărbat, de 64 de ani, din judeţul Vâlcea, a virat la stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de bărbatul de 41 de ani, din Gura Râului”, a transmis IPJ Sibiu.

Citeşte şi: Benzinărie închisă temporar după ce șoferii s-au plâns că au alimentat cu apă în loc de carburant

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS