11.4 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Filmați în timp ce furau dintr-un magazin de bijuterii din Craiova

(VIDEO) Filmați în timp ce furau dintr-un magazin de bijuterii din Craiova

-

Doi teleormăneni au fost filmați în timp ce furau dintr-un magazin de bijuterii din Craiova. Cei doi au fost reținuți.

Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călinești, judeţul Teleorman, sunt bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În dimineaţa zilei de 6 septembrie, poliţiştii Secţiei 1 Craiova au fost sesizaţi de un bărbat, că, în noaptea de 5-6 septembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Brestei. Din magazin au fost sustrase mai multe bijuterii.

Cum au procedat

Bărbatul, având faţa mascată şi prin dislocarea unui perete exterior, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi argint. Femeia a rămas în afara clădirii în scopul asigurării locului faptei. A fost creat un prejudiciu de aproximativ 880.000 de lei.

Ieri, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, cei doi au fost identificaţi în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Ei au fost preluaţi şi conduşi la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea celor doi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul:

  • Direcției de Investigații Criminale,
  • Direcției Generale de Poliție a Municipiului București,
  • I.P.J. Teleorman.

Polițiștii mulțumesc cetăţenilor care au sprijinit într-un mod esenţial soluţionarea acestui caz, prin punerea la dispoziţie a imaginilor video, dând dovadă de onestitate, simţ civic şi responsabilitate.

Citește și: (VIDEO) Percheziții la traficanți de substanțe psihoactive

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi bărbați și o femeie din Giubega, anchetați pentru...

Poliţişti din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Giubega,...

ȘTIRI GdS