2.3 C
Craiova
miercuri, 6 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentCopil legat de scaun cu bandă scotch de către învățătoare

Copil legat de scaun cu bandă scotch de către învățătoare

O învățătoare este acuzată de mama unui copil de 8 ani că i-a legat copilul de scaun cu bandă scotch pentru a nu se mai ridica în picioare. Băiețelul, mai susține femeia, suferă și de tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate.

„Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12.00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea. Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit mama pentru Bistrițeanul.ro.

Copilul învață în clasa a II-a, la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Potrivit mamei copilului, băiețelul ar fi fost tras și de urechi în aceeași zi. Femeia susține că învățătoarea a recunoscut în fața ei ce a făcut. Nu a recunoscut însă și în fața directorului unității de învățământ.

Inspectoratul Școlar Județean a luat primele măsuri

Inspectoratul Școlar Județean a luat primele măsuri până la lămurirea situației. „Doamna va fi în concediu fără plată până se stabilește exact ce a fost acolo. O să vină un înlocuitor. E neplăcut pentru toată lumea, doamna nu o să mai fie la clasă”, spune inspectorul școlar general Cristian Nicula.

Citeşte şi: O doctoriță a scăpat nepedepsită după ce a luat mită de 272 de ori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS