14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav în Timișoara. Un medic a rămas încarcerat

Accident grav în Timișoara. Un medic a rămas încarcerat

Un accident grav de circulație a avut loc în Timișoara, în fața Clinicii de Boli Cardiovasculare, miercuri dimineața, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Un medic aflat la volan a fost propulsat de o șoferiță în două TIR-uri, în fața spitalului din Timișoara în care lucrează.
„O femeie, de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timișoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde. La un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, care se deplasa în fața sa. Acesta era angajat pentru a efectua viraj la stânga.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers. Ulterior a fost proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde.

În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, potrivit IPJ Timis.
La locul accidentului au intervenit pompierii cu un echipaj de descarcerare.

Citește și: 22 de percheziții DNA în țară. Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, ridicat de procurori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS