9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un senator din Dakota de Nord, soția sa și cei doi copii au murit într-un accident de avion în Utah

(VIDEO) Un senator din Dakota de Nord, soția sa și cei doi copii au murit într-un accident de avion în Utah

-

Un senator de stat din Dakota de Nord, soția și cei doi copii ai lor mici au murit într-un accident de avion în Utah. Avionul de mici dimensiuni prăbușit la scurt timp după o oprire de realimentare în Utah, a declarat luni un lider al Senatului.

Moartea lui Doug Larsen a fost confirmată de liderul majorității republicane din Senatul David Hogue, potrivit AP News.

Avionul s-a prăbușit duminică seara la scurt timp după ce a decolat de pe aerodromul Canyonlands, potrivit Departamentului Sheriffului Grand County. Epava a fost găsită la aproximativ 24 de kilometri nord de orașul de agrement din deșert Moab. Biroul șerifului a spus că senatorul era pilotul și că toate cele patru persoane aflate la bordul avionului au fost ucise.

„Senatorul Doug Larsen, soția lui Amy și cei doi copii ai lor mici au murit într-un accident de avion aseară în Utah”, a scris Hogue în e-mail. „Ei vizitau familia în Scottsdale și se întorceau acasă. S-au oprit să facă plinul în Utah. Nu sunt sigur de unde începe doliul în cazul unei astfel de tragedii. Să aducem rugăciuni pentru bunici, pentru copilul vitreg supravieţuitor al senatorului Larsen, şi pentru familia extinsă a lui Doug şi Amy. Ţineţi-vă familia aproape astăzi,” a declarat Hogue.

Citește și: (VIDEO) Razie de amploare în Ploiești. Interlopii, luați din pat de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pasajul suprateran din Craiova va fi reabilitat în acest...

Pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reabilitat în...

ȘTIRI GdS