23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un minor a înjunghiat mai mulți profesori și elevi într-un liceu din Jerez

(VIDEO) Un minor a înjunghiat mai mulți profesori și elevi într-un liceu din Jerez

-

Un atac a avut loc joi devreme la Institutul Elena García Armada, din cartierul San José Obrero, Andaluzia, Spania. Potrivit unor surse din poliție, evenimentele s-au petrecut în jurul orei 8.25, exact când profesorul a început să ia ora.

Un elev de 14 ani a înjunghiat trei profesori și doi elevi dis-de-dimineață. Minorul a fost deja reținut. El va fi pus la dispoziția Parchetului pentru Minori. Presupusul autor al atacului suferă, potrivit colegilor săi, de o tulburare din spectrul autismului.

Un profesor a fost rănit la ochi și a trebuit să fie transportat la spital, potrivit Noticias. S-a aflat că nu își va pierde ochiul. Rana nu i-a afectat globul ocular, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Naționale Jerez, Adrián Bezares.

Alți doi profesori și unul dintre elevi au fost transferați la spitalul din Jerez pentru a fi tratați pentru răni care nu sunt grave. Unul dintre profesori urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, deoarece leziunea lui este mai complexă, susțin surse din Andaluzia.

Potrivit martorilor, presupusul agresor a mers „tot furios” în fundul clasei, unde era rucsacul lui. A luat „două cuțite” din el. „Atunci a început să-l lovească chiar și pe profesor, pe care l-a lovit în ochi. Aproape că mi-a prins prietenul și a lovit un alt prieten în antebraț. Și pe profesorul meu de Fizică și Chimie la rănit la cap”, a explicat el.

O mare operațiune de poliție a fost desfășurată în jurul școlii, care este în prezent evacuat. Elevii au fost adunați în locul de joacă și părinții multora dintre ei vin deja să-i ia și să-i ia acasă. La centrul de învățământ s-au deplasat și mai multe ambulanțe, iar victimele au fost tratate acolo.

Citește și: 169 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS