12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: Adolescent depistat în curtea școlii cu un baston telescopic asupra sa

Mehedinți: Adolescent depistat în curtea școlii cu un baston telescopic asupra sa

Un adolescent, aflat în curtea Colegiului Național „Gheorghe Țițeica” din Drobeta Turnu Severin, depistat cu un baston telescopic asupra sa.

Jandarmii l-au observat pe tânăr pe timpul desfășurării unei misiuni de patrulare în zona Complex Licee. Adolescentul a devenit agitat la vederea acestora.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că este vorba despre un elev, aflat în clasa a X-a. În rucsacul acestuia a fost găsit un baston telescopic în lungime de aproximativ 50 cm. Cu privire la existența acestuia, elevul a declarat că l-a primit cadou, dar nu îl folosește pentru un motiv anume.

Documentele de sesizare privind infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase, întocmite pe numele persoanei în cauză, au fost înaintate instituțiilor competente. La fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul Biroului Siguranță Școlară al IPJ Mehedinți, în vederea continuării cercetărilor.
Tot ieri, jandarmii au aplicat unui tânăr, o amendă de 250 lei pentru pătrundere cu încălcarea normelor de acces în incinta aceleiași instituții de învățământ.

Citește și: Doi olteni sunt cercetați pentru pornografie infantilă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS