4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat care a ucis 22 de femei, găsit mort în închisoare

Un bărbat care a ucis 22 de femei, găsit mort în închisoare

Un bărbat, de 50 de ani, care a ucis 22 de femei a fost găsit mort în închisoare, într-o închisoare din Texas. El a fost atacat de un alt deținut care ispășește o pedeapsă pentru crimă, relatează Metro.

Billy Chemirmir a fost găsit fără viață marți, iar colegul lui de celulă este acuzat de comiterea acestei crime. Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Justiție Penală din Texas, Hannah Haney, a spus că Chemirmir ar fi ucis 13 femei în Dallas și 9 în Collin.

Bărbatul este acuzat că le-a sufocat pe victimele sale și că apoi le-a furat bijuteriile pentru a le vinde. Deși rudele îndoliate au reclamat lipsa unor bijuterii și a altor obiecte de valoare, multe dintre decese au fost considerate inițial morți naturale.

Chemirmir a fost prins după ce o femeie de 91 de ani a supraviețuit atacului său, în 2018. Le-a spus ofițerilor că un bărbat a intrat cu forța în apartamentul ei dintr-o casă de bătrâni. A încercat să o sufoce cu o pernă și i-a luat bijuteriile.

Polițiștii l-au găsit pe suspect a doua zi și au descoperit la el și bijuteriile furate. Chiar înainte de a fi prins, el aruncase o cutie de bijuterii în care se aflau documente care i-au condus pe detectivi la casa unei femei de 81 de ani găsită moartă în dormitorul ei.

Chemirmir a fost condamnat pentru uciderea lui Harris și Mary Brooks, de 87 de ani.

După arestarea lui sa, poliția a reexaminat mai multe decese înregistrate în zonă, iar numărul de acuzații a tot crescut. În timpul procesului, Chemirmir a susținut că este nevinovat, însă probele împotriva lui au fost solide. El a primit două sentințe pe viață pentru două crime. Între timp, anchetatorii adunau dovezi și în celelalte 20 de cazuri.

A fost deschisă o anchetă pentru moartea lui Chemirmir.

Citește și: Craiova: Minoră accidentată de un tânăr de 19 ani. A traversat prin loc nepermis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS