7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentExplozie la bordul unei nave aflate în zona Sulina

Explozie la bordul unei nave aflate în zona Sulina

O explozie a avut loc în această dimineaţă la bordul unei nave aflate în rada Portului Sulina. Echipajul a fost preluat de echipele de intervenţie şi adus în siguranţă în port, urmând să fie evaluat medical.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că miercuri dimineaţă au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea echipajului unei nave.

„La ora 06.50, urmare a unui mesaj de urgenţă “MAYDAY” transmis ide către o nava comercială prin care informează ca a avut loc o explozie la bord, M.R.C.C a declanşat o operaţiune S.A.R. pentru salvarea echipajului acesteia. La acţiunea de salvare au participat un mijloc de mobilitate din cadrul Gărzii de Coastă şi o navă specializată SAR din cadrul ARSVOM. Toţi membrii de echipaj au fost aduşi în siguranţă în portul Sulina, la bordul navei ARSVOM”, au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Echipajul, format din 12 persoane, a fost preluat şi adus în port

Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare au declarat pentru News.ro, că este vorba despre o navă general-cargo, pavilion Togo. Aceasta se afla în rada Portului Sulina.

Echipajul, format din 12 persoane, a fost preluat şi adus în port. Urmează să fie evaluat din punct de vedere medical.

Citeşte şi: Primarul liberal din Târgu Jiu a trecut la PSD

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS