12.9 C
Craiova
duminică, 25 februarie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri, prinși cu droguri în curtea unui liceu 

Doi tineri, prinși cu droguri în curtea unui liceu 

Doi tineri, de 16 și 18 ani, au fost prinși de jandarmi cu substanțe interzise, în curtea liceului Tehnologic de Vest din Timișoara. Minorul a declarat că le cumpărase pentru o petrecere la care urma să participe.

„În cursul zilei de ieri (marţi – n.r.), un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, aflat în serviciul de patrulare, a identificat în curtea unui liceu, doi tineri, dintre care unul minor, având substanţe interzise asupra lor. Jandarmilor le-a atras atenţia comportamentul suspect al celor doi. În urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanţă pulverulentă cristalină”, a transmis, miercuri, Jandarmeria Română, potrivit News.ro.

„Marfa“, achiziţionată pentru o petrecere

Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăţa în liceul respectiv, deţinea cea mai mare cantitate din substanţa găsită şi un cântar electronic. El a declarat că achiziţionase materia pentru o petrecere la care urma să participe şi că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeţ cu substanţă pentru consum.

Tânărul în vârstă de 18 ani, care ispăşise o pedeapsă privativă de libertate şi care fusese eliberat condiţionat, a declarat că a achiziţionat substanţa din curiozitate.

Cei doi au fost duşi de jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara pentru îndeplinirea procedurilor, totodată fiind sesizate şi autorităţile competente în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte şi: Avertisment BNR: Numerele de telefon ale instituţiei, folosite în scop fraudulos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS