16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentRomâncă arestată de poliția italiană, după ce ar fi șantajat un manager de la RAI

Româncă arestată de poliția italiană, după ce ar fi șantajat un manager de la RAI

O româncă de 30 de ani a fost arestată de poliția italiană, coordonată de Parchetul din Roma. Aceasta a șantajat un manager de la televiziunea publică RAI, în vârstă de 66 de ani, căruia i-a cerut 100.000 de euro, transmite La Stampa.

Femeia l-ar fi insultat în mod repetat pe bărbat. L-a amenințat că îi va ucide pisicile. Apoi ar fi încercat să îi ceară ajutor, sub pretextul: „Fă ceva, mafia vrea să mă omoare”. Cei doi s-au cunoscut pe un site de întâlniri pentru adulți. După primele întâlniri plătite într-un apartament din Labaro, bărbatul s-a îndrăgostit de fată. Aceasta, pe lângă remunerarea serviciilor sexuale, a început să facă cereri de tot felul.

Tânăra de 30 de ani ar fi început să inventeze scuză după scuză, inclusiv o plată de 5.000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale. Pentru a-l speria pe bărbat și a-l obliga să-și deschidă portofelul, a adus în discuție o presupusă organizație criminală care o dorea moartă.

Apoi, a amenințat cu sinuciderea. Bărbatul a denunțat-o. Tânăra de 30 de ani a fost arestată de polițiștii de la secția de poliție Viminale, pe 6 septembrie. Ulterior, arestarea a fost validată de judecătorul de instrucție.

Citeşte şi: WhatsApp lucrează la un nou design

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS