12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFată de 12 ani, arsă cu țigara pe frunte de o adolescentă

Fată de 12 ani, arsă cu țigara pe frunte de o adolescentă

O fată de 12 ani a fost arsă cu țigara pe frunte de o adolescentă. Polițiștii hunedoreni au deschis un dosar penal în cazul unei adolescente în vârstă de 14 de ani. Aceasta este acuzată că a pus o țigară aprinsă pe fruntea unei copile de 12 ani, relatează Servus Press. Incidentul vine la o zi după ce o fată de 12 ani a fost bătută de alte două minore în curtea unui liceu din municipiu.

Conflictul dintre cele două fete ar fi pornit din cauza geloziei. Victima i-ar fi cerut prietenia pe Facebook prietenului fetei care a agresat-o.

„În data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 20.10, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat polițiștii unei patrule de polițe locală . Aceştia au sesizat faptul că, pe 6 septembrie 2023, în jurul orei 19.40, au fost informați cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercație între copii.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara. Aceasta a relatat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore. Una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții. Patrula de poliție locală a condus cele trei minore la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar penal

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

Citeşte şi: INSP: 38 de cazuri confirmate de infecţie cu virusul West Nile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS