17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn câine și-a salvat stăpâna de la moarte. Un asasin angajat de fostul ei iubit era pe cale s-o ucidă

Un câine și-a salvat stăpâna de la moarte. Un asasin angajat de fostul ei iubit era pe cale s-o ucidă

Un câine și-a salvat stăpâna de la moarte. Femeia din UK era pe cale să fie ucisă de un asasin angajat de fostul ei iubit.

O femeie din UK a fost salvată de la moarte de câinele ei. Femeia era pe cale să fie ucisă de un asasin angajat de fostul ei iubit. Bărbatul era pe cale să-i injecteze în venă o doză de heroină, când câinele a început să urle cu disperare, potrivit Mirror

Fostul iubit al femeii, Mukhtar Lail, de 53 de ani, a fost condamnat vineri la pedeapsa cu închisoare pe viață. Complicele lui, Trefor Jones, de 38 de ani, a fost condamnat la opt ani de închisoare. 

15.000 de lire sterline, viața unui om

Mukhtar i-ar fi oferit asasinului 15.000 de lire sterline pentru ca acesta să-i omoare fosta iubită,  injectându-i o doză de heroină. Femeia dormea ​​pe canapea când a fost trezită de câinele ei care urla și l-a găsit pe Trefor deasupra ei, încercând să o ucidă. Bărbatul a fugit apoi imediat de la fața locului, însă a fost arestat două zile mai târziu. 

„A trebuit să părăsesc locul pe care l-am numit acasă toată viața. Acum nu am prieteni, deoarece sunt prea paranoică. Nu ies afară, doar dacă trebuie, nu-mi place să merg nicăieri. Mă rog doar să nu mă urmărească nimeni. Mi-e teamă pentru familia mea când vine să mă viziteze, în cazul în care ai trimis pe cineva să încerce să-i rănească”, a declarat femeia.

Citește și: (VIDEO) Giurgiu: Tone de substanțe inflamabile, descoperite într-un autocamion

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS