17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO Cum arată locul exploziilor de la Crevedia. Imagini de război

VIDEO Cum arată locul exploziilor de la Crevedia. Imagini de război

Exploziile puternice care au zguduit localitatea Crevedia sâmbătă seară, deflagrații în urma cărora o persoană a murit și alte peste 50 sunt rănite, a lăsat urme impresionante. Amploarea dezastrului a putut fi observată mai bine în această dimineață.

Jurnaliștii de la Euronews România au putut filma din apropiere, de la locul exploziilor, de la sol. Urmările exploziei: cenușă, fiare contorsionate, clădiri pulverizate și resturi de la explozie, potrivit Hotnews.

Jurnaliștii de la Antena 3 au reușit de dimineață devreme să ridice și o dronă în aer și să filmeze de sus cum arată locul exploziilor

Explozia de la Crevedia: un mort și 57 de răniți

Mai multe explozii puternice au avut loc, sâmbătă, la o staţie GPL din localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, deflagraţiile fiind urmate de un incendiu. S-au înregistrat mai multe persoane rănite, cu arsuri grave, iar cel puțin o persoană și-a pierdut viața. Populația din zonă a fost evacuată, iar traficul pe DN 1A a fost blocat complet.

  • Potrivit MAI, prima explozie a provocat 8 victime, dintre care o persoană a murit de infarct, fără să aibă arsuri, iar șapte persoane cu arsuri au fost transportate la spitalul de urgență București și Spitalul Bagdasar Arseni.
  • A doua explozie a dus la rănirea a 50 de oameni, dintre care 3 transportate la UPU Târgoviște și 47 la unități sanitare din municipiul București, cu arsuri și traumatisme. Dintre acestea, 43 de persoane sunt cadre MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi).

Explozia masivă de la Crevedia – a doua deflagrație puternică ce a avut loc la stația GPL și care a dus la rănirea a zeci de persoane – a fost vizibilă inclusiv din Capitală (VIDEO)

Directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină București, Doina Goșa, face apel către oameni să meargă duminică să doneze sânge pentru victimele exploziilor.

Stația GPL unde au avut loc exploziile aparține unei firme deținute de fiul primarului municipiului Caracal, Ion Doldurea (PSD). Stația GPL, conform primarului din Crevedia, ar fi avut activitatea suspendată și nu ar fi avut voie să vândă carburanți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS