24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr băut și fără permis, prins de polițiști

Tânăr băut și fără permis, prins de polițiști

Un tânăr de 24 de ani a fost prins băut la volan de polițiști. Bărbatul nu avea nici permis de conducere.

„În cursul zilei de 26 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din localitatea Segarcea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, în noaptea de 26 august a.c., ora 04.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea l-au depistat pe tânărul de 24 de ani, din orașul Segarcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hărniciei, din localitate”, se arată într-un comunicat al poliției.

Tânăr băut și fără permis

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, tânărul de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Persoana reținută a fost prezentată Judecătoriei Segarcea, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

CITEȘTE ȘI: Explozii uriașe urmate de incendiu la o staţie GPL din Crevedia: Un deces și cel puțin 46 de victime cu arsuri grave

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS