28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil român de 8 ani s-a înecat într-o stațiune din Bulgaria

Un copil român de 8 ani s-a înecat într-o stațiune din Bulgaria

Un copil român în vârstă de 8 ani, aflat în vacanță în Bulgaria alături de părinții lui, s-a înecat în Marea Neagră, informează presa bulgară.

Trupul băiatului a fost găsit în apropierea stațiunii Elenite. Poliția din Nessebar a fost anunțată în dimineața zilei de marți. Incidentul a avut loc ieri, într-o zonă de plajă unde nu se află salvamari, situată între hotelurile Royal Park și Zornitsa.

Copilul se afla pe o saltea gonflabilă și a fost dus în larg

Potrivit sursei citate, copilul se afla pe o saltea gonflabilă și a fost dus în larg de curenți. Băiatul intrase în apă alături de mamă și fratele lui mai mic. La un moment dat, salteaua pe care se afla copilul a fost trasă în larg de curenți. Mama lui n-a reușit să-l țină lângă ea. Femeia a scos celălalt copil la mal și a cerut ajutorul unor persoane din apropiere aflate pe skijet-uri. Când acestea au ajuns la saltea, care se afla în larg, au văzut că baiatul căzuse și se înecase, conform digi24.ro.

Trupul copilului a fost scos la mal de valuri și a fost ridicat de autorități pentru efectuarea autopsiei în Burgas. Salvamarii bulgari spun că marea este periculoasă în perioada aceasta, iar în apă sunt de câteva zile curenți puternici.

Citeşte şi: Austria se opune în continuare intrării României în Schengen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS