11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi, dintre care doi în comă, după ciocnirea a două maşini

Patru răniţi, dintre care doi în comă, după ciocnirea a două maşini

Patru persoane au fost rănite după ciocnirea a două maşini. Accidentul a avut loc pe DN 76, la limita dintre judeţele Arad şi Hunedoara. Unul dintre şoferii implicaţi este poliţist din Arad, potrivit Agerpres.

Accidentul a avut loc marţi seară, între localităţile Ioneşti (Arad) şi Ocişor (Hunedoara).

„Coliziunea a avut loc între două autoturisme. Unul era condus de o femeie, de 21 de ani, din Vârfurile, în care se mai aflau un bărbat de 28 de ani şi o femeie de 51 de ani, amândoi din Hălmagiu, iar al doilea de un bărbat, de 41 de ani, din Hălmagiu. În urma impactului au fost răniţi grav conducătorii celor două autoturisme şi pasagera de 51 de ani, bărbatul de 28 de ani fiind rănit uşor, la prima vedere”, a informat IPJ Arad.

Şoferul accidentat este agent de poliţie la postul din Hălmăgel. El este în stare critică, în comă, la fel şi una dintre femeile accidentate.

Şoferilor le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Testarea nu a fost posibilă la faţa locului din cauza rănilor.

Fiind implicat un poliţist, cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ. a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citește şi: Bătrâni găsiţi în subsolul unui azil care fusese închis la controalele din iunie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS