25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru tineri au murit și unul este în comă după ce au intrat cu maşina într-un stâlp

Patru tineri au murit și unul este în comă după ce au intrat cu maşina într-un stâlp

Patru tineri au murit şi unul este în comă după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp. Tinerii, membri ai unui ansamblu folcloric, se întorceau de la o reprezentaţie. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în localitatea suceveană Dorna Catrenilor.

Conform presei locale, cei cinci tineri făceau parte din ansamblul „Florile Bucovinei“ din Rădăuți. Ei se întorceau de la Zilele Orașului Târnăveni, unde avuseseră o reprezentație pe scenă.

„Luni dimineață, la ora 03.35, un tânăr, de 19 de ani, din comuna Dornești, judeţul Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. A rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani, din localitățile Rădăuți și Marginea, judeţul Suceava”, a transmis IPJ Suceava.

Alți doi pasageri, bărbați, au fost preluați și transportați la Spitalul din Vatra Dornei.

Unul dintre pasageri, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, a decedat la unitatea medicală. Celălalt bărbat pasager în autoturism, de 29 de ani, din municipiul Rădăuți, a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

Citeşte şi: Preoți de la Arhiepiscopia Koln, acuzați că au accesat de 1.000 de ori în două luni site-uri cu filme porno

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS