9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiovean, reținut pentru trafic de droguri de risc

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru trafic de droguri de risc

-

Un craiovean de 29 de ani a fost reținut pentru trafic de droguri de risc, după ce a fost prins în flagrant de polițiștii BCCO.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au desfășurat, ieri, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

A fost realizată prinderea în flagrant delict a unui craiovean de 29 de ani, care ar fi pus în vânzare peste 600 de grame de canabis, pentru 16.400 de lei.

În autoturismul său au fost descoperite și ridicate mai multe recipiente și un cântar electronic de precizie. Toate purtau urme de materie vegetală.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova. Au fost descoperite şi ridicate o altă cantitate de canabis şi 3.850 de lei.

Potrivit IPJ Dolj, bănuitul ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis către consumatori din municipiu.

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Citește și: Un camion NATO s-a răsturnat în șanț

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS