17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a murit după o depășire neregulamentară, pe centura orașului Avrig

Un tânăr a murit după o depășire neregulamentară, pe centura orașului Avrig

Un tânăr de 19 ani, pentru care a fost chemat şi elicopterul SMURD de la Braşov, a decedat miercuri, într-un accident pe centura oraşului Avrig. Alte trei persoane au fost rănite și au transportate la Spitalul Cinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.
Traficul rutier este blocat în zonă, fiind deviat prin Avrig, potrivit Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„În urma accidentului au rezultate 4 victime:

  • un tânăr de 19 ani a suferit un stop cardio-respirator, însă din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare în ciuda eforturilor făcute de echipajele de salvatori prezente la faţa locului,
  • un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare şi escoriaţii;
  • o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut şi multiple contuzii;
  • o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar.
    Cele trei victime conştiente au fost transportate de echipajele SMURD şi de echipajul SAJ la UPU Sibiu”, potrivit ISU Sibiu.

Elicopterul SMURD a aterizat pe DN1, însă tânărul de 19 ani a decedat între timp şi nu a mai putut fi salvat. Elicopterul a decolat fără niciun rănit din acest accident.

Poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între cele două maşini s-a produs o coliziune pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

„Autoturismele erau conduse de doi bărbaţi, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea, de un bărbat de 36 de ani, din Brăila. Traficul este în continuare blocat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările”, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Citește și: Minor rănit într-un accident în Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS