15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn expert în securitate și politician bulgar Alexei Petrov, împușcat la Sofia

Un expert în securitate și politician bulgar Alexei Petrov, împușcat la Sofia

Fostul politician și expert în securitate națională Alexei Petrov a fost ucis, au declarat presei surse din cadrul parchetului.

Crima a avut loc în cartierul „Dragalevtsi” din Sofia, potrivit Novinite.
Ministerul de Interne a spus că au fost găsiți la fața locului un bărbat mort și o femeie rănită, care a fost transportată la spital.
Ulterior, a fost anunțat că mortul ar fi Alexei Petrov. A fost împușcat cu o pușcă lângă stația de ridicare din „Dragalevtsi”. Există o prezență sporită a poliției la fața locului și se efectuează cercetări.
Atacul a avut loc în apropierea restaurantului „Vodenița”.

Procurorul orașului Sofia Iliana Kirilova, împreună cu doi dintre adjuncții săi, Hristo Krastev și Ivaylo Iliev, cercetează crima.
Femeia rănită a fost internată la spitalul „Pirogov”, iar momentan nu există informații oficiale de la spital despre starea ei. Crima a avut loc în zona „Bai Krastyu”, iar serviciul de urgență a fost chemat la ora 12:40.

Postul TV susține că femeia care a fost cu el nu este soția lui.

Victima este în stare gravă

Directorul spitalului „Pirogov”, Valentin Dimitrov, a anunțat că spitalul nu are informații despre identitatea rănitei, Este înregistrată ca pacient necunoscut.
Serviciul de presă al „Pirogov” a raportat că are 48 de ani. „Va fi dusă în sala de operație, unde se vor desfășura activități de revizuire a rănii”, potrivit spitalului.

Șeful Poliției Sofia, Lyubomir Nikolov, a spus că împușcăturie au avut loc într-o zonă împădurită, lângă o potecă. Martorii sunt identificați și vor fi audiați.

Alexei Petrov se afla cu trei bodyguarzi la momentul uciderii sale și își urma traseul obișnuit. Acest lucru a fost declarat la un briefing de către secretarul șef al Ministerului Afacerilor Interne, Petar Todorov.
„Se studiază traseul de deplasare și se efectuează măsurile operaționale și de căutare necesare. Se efectuează cercetări de către toți specialiștii pentru a răspunde la întrebările despre câte focuri de armă s-au tras, care a fost arma etc. Directorul Poliției Sofia a explicat că crima a avut loc pe marginea unei cărări, de-a lungul unui traseu pe care Aleksei Petrov îl folosea în mod regulat.

Citește și: Bărbatul, care a ucis o fată de 12 ani, va fi extrădat în România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS