17.3 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO familie din Ucraina, implicată într-un accident rutier în Vâlcea

O familie din Ucraina, implicată într-un accident rutier în Vâlcea

O femeie de 33 de ani şi o fetiţă de 5 ani, din Ucraina, au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs în judeţul Vâlcea. Şoferul, tot cetăţean ucrainean, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un cap de pod.

„La data de 15 august, poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, un bărbat de 34 de ani, cetăţean ucrainean, care conducea un autoturism în localitatea Galicea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod”, anunţă IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului au fost rănite o femeie de 33 de ani şi o fetiţă de 5 ani, pasagere în autoturism.
„Ambele persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai spun poliţiştii vâlceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS