20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a murit strivit de o poartă de fotbal mutată pentru Ziua Comunei. Primăria neagă, filmările o contrazic

Un tânăr a murit strivit de o poartă de fotbal mutată pentru Ziua Comunei. Primăria neagă, filmările o contrazic

Un tânăr de 23 de ani, a murit sâmbătă, 29 iulie, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în urma unui incident petrecut la un centru de agrement din comuna argeșeană Băbana, strivit de o poartă de fotbal.

Cu două zile înainte,  joi, 27 iulie, spre seară, Stelian se afla, împreună cu mai mulți prieteni, pe terenul de minifotbal din zona denumită Troița – Groși. „Era un obicei al lui, să treacă pe acolo, să se sprijine de poarta de fotbal, să se prindă cu mâinile de ea. Stelian era ca un copil. Corpul lui s-a dezvoltat mai repede decât mintea. Era blând, cuminte, nu a supărat niciodată pe nimeni”, povestește un prieten al tânărului.

În seara respectivă, când Stelian a apucat bara transversală, poarta de fotbal s-a prăbușit peste el cu totul. Într-o filmare cu momentul accidentului, intrată în posesia ziarului Libertatea, se observă cum bara a căzut peste capul băiatului.

Cu o săptămână înainte ca poarta de fotbal să cadă peste Stelian, pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, la centrul de agrement de la Troița-Groși, Primăria Băbana a organizat Ziua Comunei.

Citeşte întreaga ştire: VIDEO. Un tânăr de 23 de ani a murit strivit de o poartă de fotbal, după ce angajații Primăriei au mutat-o pentru un picnic de Ziua Comunei. Primarul neagă, dar imaginile surprind momentul

Citește și: Un bărbat și-a dus bebelușul mort la spital în portbagajul mașinii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS