16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSunt căutați de familie și de poliție

Sunt căutați de familie și de poliție

Doi bărbați au dispărut de acasă, aceștia sunt căutați de familie, dar și de poliție.

Este vorba de un bărbat din comuna Runcu. Bălănică Aurel Gabriel, de 29 de ani, din comuna Runcu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în data de 10 august a.c. și până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: aproximativ 1,80 înălțime, greutate 75 kg, păr șaten, puțin creț, tuns scurt și prezintă o aluniță în zona capului.

La momentul plecării bărbatul purta pantaloni de trening de culoare alb cu puncte maro, tricou de culoare albastru și în picioare purta o pereche de adidași de culoare deschisă.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cel de-al doilea bărbat este din comuna Secu

Acesta a plecat de la domiciliu în cursul zilei de 11 august și nu a mai revenit. Numele său este Pena Dumitru.

Semnalmente: înălţime 1,80 m, ochii căprui, părul alb. La momentul plecării purta pantaloni de culoare neagră, tricou de culoare albastră și pantofi de culoare neagră.Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS