14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMotociclist rănit într-un accident provocat de un şofer, pe Calea Bucureşti

Motociclist rănit într-un accident provocat de un şofer, pe Calea Bucureşti

Un tânăr de 24 de ani a fost rănit în urma unui accident produs ieri seară, pe Calea Bucureşti din Craiova. Poliţiştii au stabilit că un şofer de 35 de ani, la ieşirea dintr-o staţie peco, nu a acordat prioritate motociclistului, care circula regulamentar.

Poliţiştii doljeni au precizat că tânărul de 24 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„La data de 09 august, ora 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Calea București. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o stație de carburanți către strada Calea București nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Amărăștii de Jos. În urma evenimentului rutier, tânărul de 24 de ani a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că şoferul şi motociclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Craiovean acuzat de agresiune sexuală, în arest

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS