20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn oncolog de top și-a ucis copilul și apoi s-a sinucis

Un oncolog de top și-a ucis copilul și apoi s-a sinucis

Cel mai bun onclog din New York, de 40 de ani, s-a împușcat, după ce și-a ucis copilul. Totul s-a întâmplat în casa lor de 1 milion de dolari din Westchester.

Poliția de stat spune că Krystal Cascetta, de 40 de ani, și-a împușcat copilul înainte de a întoarce arma asupra ei sâmbătă dimineață
Dr. Cascetta a fost un specialist renumit în hematologie și oncologie la Mount Sinai din New York City
Ea locuise în orașul Somers cu soțul ei și copilul lor.

Totul s-a întâmplat în dormitorul copilului, sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.00. Vârsta și sexul minorului nu au fost dezvăluite încă, însă, potrivit postărilor din social media, Dr. Krystal Cascetta ar fi născut în luna martie a acestui an, potrivit dailymail.co.uk.

Soțul o idolatriza

Dr. Cascetta locuise în zona Granite Springs din Somers, statul New York, la casa de un milion de dolari cu Talty.

Pe pagina sa de Instagram, el a distribuit imagini cu ei în Austin, Texas, când a spus că Cascetta a venit să-l viziteze când au început să se întâlnească.

Cei doi s-au căsătorit în 2019 în timpul unei sărbători în Greenpoint, Brooklyn. După ceea ce Talty a descris pe rețelele de socializare drept „atât de special” relația cu Casceyya.

La acea vreme, el a spus: „Soția mea! Ne-a luat un an să planificăm căsătoria. Am strâns o viață întreagă toți oamenii minunați alături de noi. . Datorită lor nunta noastră este atât de specială!’.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS