22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Coliziune între un microbuz și un autoturism. Patru persoane, rănite

Gorj: Coliziune între un microbuz și un autoturism. Patru persoane, rănite

O coliziune între un microbuz și un autoturism, a avut loc, ieri, în comuna gorjeană Câlnic. Patru persoane au fost rănite, potrivit IPJ Gorj.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Telești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, din direcția Târgu Jiu-Motru, ajungând la intersecția cu DC 100 Hodoreasca, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport în comun, condus de un bărbat de 66 de ani din comuna Drăguțești.

În urma impactului a rezultat rănirea:

  • conducătorului auto de 66 de ani,
  • a doi tineri de 19 și 25 de ani,
  • a unei tinere de 19 ani, toți pasageri în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Starea de sănătate a șoferului de 66 ani nu i-a permis testarea cu aparatul etilotest. I-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. S-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Caniculă și instabilitate atmosferică în România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS