20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: O femeie și un copil, răniți grav la Câlnic

Gorj: O femeie și un copil, răniți grav la Câlnic

Un grav accident rutier a avut loc, azi dimineață, în comuna Câlnic, Gorj, în urma căruia o femeie și un copil au fost răniți.

Un tânăr de 19 ani, din Curtea de Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Pieptani, din direcția Târgu Jiu-Motru, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Târgu Jiu. El a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin care se afla în depășirea autoturismului condus de bărbatul de 33 de ani.

În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a acroșat autoturismul condus de tânărul de 19 ani și a părăsit partea carosabilă.

„În urma impactului a rezultat rănirea unei femei de 38 de ani și a unui minor de 14 ani, ambii din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier. S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Gorj.

Citește și: Numărul de vizitatori pentru Acropole va fi limitat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS