15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn ucrainean și-a înjunghiat soția pe o stradă în Galați. El a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă din ţară

Un ucrainean și-a înjunghiat soția pe o stradă în Galați. El a murit într-un accident, în timp ce încerca să fugă din ţară

Un ucrainean și-a înjunghiat soția, de 27 de ani, pe o stradă din Galați. Bărbatul a încercat să fugă din România, dar în drum spre Ucraina a intrat cu mașina sub un TIR. El a murit pe loc.

Femeia înjunghiată este internată în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență Galați. Bărbatul a înjunghiat-o în burtă și a tăiat-o pe mâini și pe picioare.

Vineri, la ora 3.25, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, prin apel la 112, că „pe o stradă o femeie este căzută la pământ, posibil victimă a unei agresiuni.”

Polițiștii au stabilit că femeia, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit.

Bărbatul a încercat să fugă din ţară, pe la vama Giurgiuleşti, în Ucraina, însă pe drum a intrat în plin într-un TIR. Impactul a fost devastator. Autoturismul condus de ucrainean a fost strivit complet, iar bărbatul a murit.

În primă fază, autoritățile au tratat cele două cazuri ca incidente separate. După ce au aflat mai multe detalii despre victime au conexat cele două cauze.

Citește și: (VIDEO) Doljean, reținut după ce a incendiat un lan de grâu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS