12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAtacaţi în baruri sau săli de jocuri de noroc

Atacaţi în baruri sau săli de jocuri de noroc

Poliţiştii de la Secţia 3 Craiova au dispus reţinerea a doi tineri de 24 şi 32 de ani, acuzaţi de lovire sau alte violenţe, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi folosirea de obiecte periculoase. Potrivit oamenilor legii, luni după-amiază, cei doi au agresat trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 30 de ani. Incidentul a avut loc într-o sală de jocuri de noroc din Craiova. Un incident asemănător a avut loc şi pe 7 iulie, într-un bar de pe bulevardul Nicolae Tituescu din Caiova, unde un tânăr a fost atacat şi bătut de patru persoane. În acest caz, oamenii legii nu au dispus nici o măsură preventivă.

Oamenii legii au explicat că incidentul violent a avut loc luni, într-o sală de jocuri de noroc.

„În cursul zilei de 24 iulie, ora 15.20, în incinta unei societăţi comerciale cu specific jocuri de noroc, din municipiul Craiova, în urma unui conflict spontan, trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de doi tineri de 24 şi 32 de ani. Aceştia din urmă au manifestat un comportament şi limbaj agresiv şi au creat o stare de temere altor persoane aflate în incinta societăţii comerciale”, au precizat poliţiştii.

Aceştia din urmă mai spun că asupra agresorilor au fost găsite „două obiecte tăietoare-înţepătoare”. Tot luni, agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi sunt acuzaţi de lovire sau alte violenţe, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi folosirea de obiecte periculoase. Cei doi urma să fie duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Bărbat bătut într-un bar din Craiova

Un incident asemănător a avut loc şi pe 7 iulie, într-un bar de pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova. Un tânăr de 35 de ani a fost atacat şi bătut de patru persoane. În plângerea depusă la Secţia 5, partea vătămată a explicat că a fost bătut cu pumnii şi picioarele.

„Cele patru persoane m-au înconjurat brusc și m-au atacat din toate direcțiile, lovindu-mă cu pumnii, picioarele și cu armele albe în zona capului, doborându-mă la pământ. În timp ce eram la pământ, m-au lovit în toate zonele corpului. Am sângerat forte mult din cauza rănilor provocate în zona capului şi a feței. În timpul atacului, cei 4 bărbați m-au amenințat verbal dar și cu cuțitul, proferând înjuri la adresa mea”, a explicat victima atacului.

Întrebaţi despre acest incident, reprezentanţii IPJ Dolj au precizat doar că acest dosar se află în lucru. Se pare că nu a fost dispusă nici o măsură faţă de atacatori, care ar fi fost totuşi identificaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS