22.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi doi răniţi după ce două maşini s-au ciocnit, iar una a ricoşat într-un stâlp

Un mort şi doi răniţi după ce două maşini s-au ciocnit, iar una a ricoşat într-un stâlp

O femeie a murit, iar două persoane, printre care și un copil, au fost grav rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a oprit într-un stâlp de iluminat. Accidentul a avut loc marţi seară pe Drumul Național 1, în localitatea braşoveană Codlea, scrie Brasov.net.

Accidentul s-a produs lângă o benzinărie, iar oamenii care se aflau în zonă au sunat imediat la 112. Până la sosirea salvatorilor, martorii au încercat să scoată victimele din mașini și să le ofere primul ajutor.

„În accident au fost implicate două autoturisme și au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială cu apă și spumă. Din păcate, victima încarcerată, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată. Celelalte două victime, dintre care un copil, au fost transportate la spital de către echipajele medicale. Ambele sunt conștiente”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

La fața locului au fost trimise și mai multe echipaje de poliție pentru a dirija circulația, dar și pentru a începe o anchetă care să stabilească cum s-a produs accidentul. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Un tânăr a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o mașină parcată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS