15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO tânără a murit după ce mama ei a intrat cu maşina într-un cap de pod

O tânără a murit după ce mama ei a intrat cu maşina într-un cap de pod

O tânără a murit, marţi dimineaţă, după ce mama ei a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pod. Accidentul a avut loc pe raza localității Trei Sate din județul Mureș. Şoferiţa este în stare gravă, conform Antena3.

Marţi, în jurul orei 07.00, polițiștii au chemaţi la un accident rutier produs pe DN 13A, la km 18+200 metri, în localitatea Trei Sate.

Un autoturism, condus pe direcția Sovata – Bălăușeri, de către o femeie, de 58 de ani, din județul Cluj, ar fi părăsit partea carosabilă prin dreapta sensului său de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un podeț din beton.

Femeia, fiica şi cei doi nepoţi se întoarceau acasă, la Cluj, după ce fuseseră câteva zile în județul Harghita.

Fiica şoferiţei, de 30 de ani, împreună cu cei doi copii – unul de 10 luni și unul de un an și jumătate – se aflau pe bancheta din spate. Copiii erau în scaune speciale, însă mama lor nu purta centura de siguranța. În urma impactului, tânăra a murit pe loc.

Conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Doi minori aflaţi în maşină au primit îngrijiri de la echipajele medicale.

”Conducătoarea auto, în vârstă de 58 de ani, din cauza adormirii la volan, a pierdut controlul direcției de mers. Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un podeț din beton. A rezultat decesul unei persoane, pasageră în autoturism, rănirea gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a celor doi minori, aflați pe bancheta din spate, asigurați în scaune de copii”, au declarat reprezentanții IPJ Mureș.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier. Ei au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: S-a renunțat la elicopterul care îl căuta pe Petre Stăncioi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS