17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘoferiță din Gorj, implicată într-un grav accident rutier. A povestit prin ce a trecut

Șoferiță din Gorj, implicată într-un grav accident rutier. A povestit prin ce a trecut

O șoferiță, de 31 de ani, din Gorj, a fost implicată aseară într-un grav accident rutier, când se întorcea de la București. Mai avea puțin până acasă când a fost izbită de un autoturism care se deplasa cu mare viteză, după cum a povestit conducătoarea auto.

„Venind azi-noapte dinspre București-Gorj, pe drumul Expres Craiova, am fost implicată în cumplitul accident rutier, care nu știu cum s-a putut întâmpla așa, din senin! Fizic nu am pățit nimic, am ținut ferm mâinile pe volan, nu am apăsat frâna brusc, oarecum, am controlat mașina, eram conștientă că nu trebuie să fac ceva greșit! O mașină a venit din spate cu viteză foarte mare, a intrat în mine brusc, impactul fiind foarte puternic și m-a aruncat mult, mult înainte!

Am avut noroc cu parapetul drumului, m-a salvat, parapetul mi-a oprit mașina în final, târâtă și frecată de el rău, pe acea distanță de nu știu câte sute de metri! Am realizat că a ieșit fum din mașină, pe acea distanță și eram conștientă că puteam lua foc din mers. Mașina și-a menținut drept poziția și norocul meu a fost că am fost pe prima banda cu parapetul, de oarecum, mi-a oprit mașina și m-a salvat! Aveam viteza de aproximativ 90/h, circulam regulamentar, m-am asigurat că nu am nimic în spate și am zis că pot conduce lejer. Până a apărut acea mașina, acel individ căruia i-a fost distrasă atenția, aplecându-se după sticla de apă, fără a reduce viteza, și practic nu m-a mai văzut, impactul fiind groaznic.

Șoferița: A fost groaznic, mi-am văzut moartea cu ochii

Centura m-a ținut strâns, iar airbagul din bord mi-a sărit în față! Putea să se întâmple tot ce e mai rău, în sensul că puteam să ies prin geam și să rămân desfigurată, putea sări ușa șofer și să intru eu în parapet, târându-mă de parapet, și mai puteam lua foc cum am specificat. Am rămas blocată, ușile blocate și, în final, conștientă am reușit să ies pe geam! A fost groaznic, mi-am văzut moartea cu ochii când m-am văzut aruncată! Am scapat ca printr-o minune! El a pus frână brusc, s-a răsturnat mașina cu roțile în sus, s-a târât pe stradă!

Amândoi puteam muri sau lua foc! Poliția s-a mirat cum am scăpat, mi-au oferit tot ajutorul! Medicii la fel, toți din sistem au rămas uimiți de tragedie, de faptul că eram teafără, fără nici o zgârietură pe corp! Mai aveam 30 de minute de mers pe drumul expres, eram aproape de casă! Parcă Dumnezeu m-a ținut pe prima bandă, mi-a zis și poliția că acesta a fost norocul meu, parapetul!”, a povestit șoferița Pamela Vodislav, din Târgu Jiu.

Citește și: Mașină lovită de tren la Bumbești-Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS