17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO şoferiţă a intrat într-un grup de motociclişti. Doi au murit, unul este grav rănit

O şoferiţă a intrat într-un grup de motociclişti. Doi au murit, unul este grav rănit

Doi motocicliști au murit și un altul a fost rănit grav într-un accident rutier care a avut loc duminică, pe DN68, în județul Hunedoara. O mașină a intrat într-un grup de 6 motocicliști. Toate victimele sunt de cetățenie maghiară.

În urma accidentului, tot traficul din zonă a fost complet blocat, întrucât nu există nicio singură rută ocolitoare.

”Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunși la fața locului au stabilit că o femeie de 54 de ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini. Ea a intrat în coliziune cu un grup de 6 motocicliști care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști și rănirea gravă a încă unui motociclist. Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Olt: Două femei, rănite într-un accident la Dobrosloveni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS