13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA lovit un cap de pod apoi s-a răsturnat cu mașina

A lovit un cap de pod apoi s-a răsturnat cu mașina

Un șofer din localitatea Galicea a intrat într-un cap de pot apoi s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului. Incidentul s-a întâmplat pe pe strada Ștrandului (DN 67 A), din municipiul Râmnicu Vâlcea. Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67A, un bărbat de 57 de ani, din localitatea Galicea, ar fi pierdut controlul asupra volanului. Acesta a lovit un cap de pod, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest. Urmează să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.
Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest, urmează să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS