13.7 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBăiat de 14 ani, înjunghiat de un adolescent în timp ce se plimba cu prietena

Băiat de 14 ani, înjunghiat de un adolescent în timp ce se plimba cu prietena

Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de un adolescent d 17 ani în timp ce se plimba cu prietena lui. Incidentul a avut loc miercuri, pe o stradă din Iaşi. Agresorul este cercetat penal pentru tentativă de omor, scrie News.ro.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a înregistrat dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de suspectul minor M.E.S., în vârstă de 17 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor faţă de victima M.A. (14 ani), prevăzută de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal.

În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că la data de 12.07.2023, în jurul orelor 16:00, pe fondul unui conflict spontan ce s-a petrecut în cartierul Tătăraşi din muicipiul Iaşi, minorul M.A. a fost înjunghiat de minorul M.E.S., în timp ce se plimba pe stradă cu prietena sa, fiindu-i produsă o plagă tăiată în zona abdominală cu hemoragie activă, motiv pentru care a fost internat la Spitalul de Copii Sf. Maria Iaşi, pentru îngrijiri medicale”, a transmis vineri Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Medicul de gardă din unitatea de primiri urgenţe Spitalului „Sf. Maria” a comunicat anchetatorilor că leziunile suferite au pus în pericol viata băiatului.

Diagnosticul preliminar a fost cel de „plagă înjunghiată flanc abdomen stâng”.

Citeşte şi: O femeie a murit după ce i s-a făcut rău într-un parc din centrul Ploieştiului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS