14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) 2 morți, 11 răniți în urma prăbușirii unei platforme în Bangkok

(VIDEO) 2 morți, 11 răniți în urma prăbușirii unei platforme în Bangkok

-


Cel puțin două persoane au murit în urma prăbușirii unei platforme în Bangkok. Platforma unui drum înalt construit în capitala Thailandei s-a prăbușit, au declarat marți autoritățile.

Alte 11 persoane au fost rănite în accidentul de luni seară, potrivit Administrației Metropolitane din Bangkok, potrivit apnews.com. Guvernatorul Bangkokului, Chadchart Sittipan, a declarat marți că o persoană a fost ucisă la fața locului, iar o alta a murit mai târziu la spital.

Autoritățile investighează cauza prăbușirii, care a avut loc în partea de vest a Bangkokului. Drumul înălțat a început să fie cosntruit din 2020.
Chadchart a spus că resturile de la fața locului au fost îndepărtate după ce autoritățile au confirmat că nimeni altcineva nu era încă prins. Ar putea dura câteva zile pentru ca molozurile să fie curățate, a spus el.

Investigație pentru stabilirea vinovaților

Imaginile video ale momentului prăbușirii au fost făcute publice. Se vede o structură metalică albastră care părea să fie folosită pentru susținerea plăcilor de beton. Această structură a căzut brusc și au doborat întreaga structură.

Proiectul de construcție a fost comandat de autoritățile din Bangkok către Tharawan Construction și Npa Construction.

„Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple”, a spus Chadchart în timp ce inspecta site-ul luni seară. „Cineva trebuie să fie responsabil pentru asta pentru că cineva a murit… nu a fost ceva de neprevenit.”

La începutul acestui an, un muncitor în construcții a murit și patru mașini au fost avariate într-un accident similar în Bangkok. O placă de beton a căzut de pe un drum înalt aflat în construcție.

În acest caz, un cadru folosit pentru ridicarea plăcii s-a spart, făcând ca secțiunea de beton să cadă dedesubt.

Citește și: Femeie prinsă băută la volan pe o stradă din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Marian Vasile şi-a depus candidatura pentru fotoliul de primar...

Marian Vasile și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de...

ȘTIRI GdS