19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Poliţist erou. A salvat trei văcuţe dintr-un incendiu

(VIDEO) Poliţist erou. A salvat trei văcuţe dintr-un incendiu

-

Un polițist din statul american Wisconsin a devenit eroul zilei, după ce și-a riscat viața pentru a salvat trei văcuțe dintr-un incendiu.  

Un departament de poliție din Wisconsin a lansat un videoclip pe pagina sa de Facebook. Imagini sunt surprinse de camera corporală a unui poliţistt. A urmat o operațiune de salvare neobișnuite.

Ofițerul Departamentului de Poliție Sturgeon, Andrew Crabb, a declarat că se apropia de sfârșitul turei de noapte pe 25 iunie. Şi-a dat seama că fumul de la o fermă din apropiere nu era doar ceață de la incendiile din Canada.

Crabb s-a repezit în hambarul în flăcări, unde trei vaci erau blocate în spatele unei porți încuiate. „Odată ce mi-am dat seama ce se întâmplă în interiorul acelui hambar, am ştiut că trebuie să scot poarta. Văcuţele știau exact ce trebuie să facă odată ce poarta a fost deschisă.”

Nimeni nu a fost rănit în incendiu, dar pagubele materiale sunt însemnate, spun autoritățile, potrivit New York Post.

Ofițerul a mai adăugat că este „absolut impresionat” de pompierii din zonă, formați din voluntari, care au reușit să „salveze majoritatea structurii” de la flăcări.

Citește și: Șase morți și zeci de răniți într-un incendiu la un azil de bătrâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bărbat din comuna Cetate, în arest pentru agresarea unei...

Magistraţii de la Judecătoria Calafat au dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a unui bărbat de 29 de ani, din Cetate, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, suspectul a ar fi atins în zonele intime o copilă de 11 ani.

ȘTIRI GdS