19 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO fetiță a murit după ce un Land Rover a intrat într- o școală din Wimbledon

O fetiță a murit după ce un Land Rover a intrat într- o școală din Wimbledon

-

O fetiță de opt ani a murit după ce o mașină a intrat într-o școală primară din Wimbledon, sud-vestul Londrei.

Paramedicii au tratat 16 persoane pentru răni după ce Land Rover a intrat în școala pregătitoare pentru studii din Camp Road. Șoferul, o femeie de 40 de ani, a fost arestată pentru ucidere prin conducere periculoasă. Poliția spune că acum a scos Land Rover-ul de la locul accidentului, ca parte a investigației lor.

Școala este pentru fete cu vârste între patru și 11 ani și este situată în apropiere de Wimbledon Common, potrivit BBC. Un deputat local a declarat că elevii erau adunați în grădină pentru o petrecere de sfârșit de an.

Poliția vorbeşte despre o „coliziune serioasă, fără vreo legătură cu terorismul”. 20 de ambulanțe, inclusiv un elicopter medical și două mașini de pompieri au ajuns rapid, acolo.

Cercetările continuă

La o conferință de presă, Det Ch Sup Clair Kelland, comandantul poliției locale pentru sud-vestul Londrei, s-a emoționat

„Acesta este un moment foarte dificil pentru toată lumea de aici, la școală și în întreaga comunitate”, a spus ea. Le-am cere oamenilor să nu facă speculații. Lucrăm pentru a înțelege toate circumstanțele a acestui incident tragic. Ofițerii noștri au vorbit deja cu un număr de martori și au vizionat imaginile după camerele de supraveghere”.

John Tucker, președintele consiliului guvernatorilor, a declarat că „toată comunitatea școlară este profund afectată de această tragedie”. Land Rover-ul putea fi văzut pe terenul școlii, înconjurat de foi de plastic și cordoane.

Serviciul de Ambulanță din Londra a dus 10 persoane la Spitalul St George, în Tooting. Aproximativ 20 de ambulanțe, împreună cu două autospeciale de pompieri și salvare au fost la fața locului.

Pompierii au fost văzuți transportând diverse echipamente de tăiere.

Citește și: Șase morți și zeci de răniți într-un incendiu la un azil de bătrâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În Româna 20% dintre tineri nici nu învață, nici...

20% dintre tinerii români nici nu învață, nici nu...

ȘTIRI GdS