18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOltean cercetat pentru conducere fără permis. A fost prins de poliţişti după o urmărie ca-n filme

Oltean cercetat pentru conducere fără permis. A fost prins de poliţişti după o urmărie ca-n filme

Polițiștii olteni au depistat în trafic, azi noapte, pe DJ 64, un tânăr în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Polițiștii rutieri din cadrul Secției Rurală Nr. 3 Osica de Sus, desfășurau activități specifice pe DJ 64, în comuna Fălcoiu. Ei au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul a fost urmărit pe raza mai multor localități din județul Olt, până la intrarea în Orașul Piatra-Olt, unde a fost oprit.

Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările sunt continuate.

Citeşte şi: Un craiovean „zbura“ pe Calea Bucureşti cu 121 km/h

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS